At være en del af Ingram

“The Promise of Technology” er mere end et brand løfte. Det er den måde, vi tænker, handler og leverer på. Vi hjælper vores samarbejdspartnere til at lykkes ved at yde logistiske og tekniske løsninger af høj kvalitet. Det er de unikke mennesker ved Ingram og vores stærke værdier, der sikrer værdi for os og vores samarbejdspartnere.

Medarbetare

En respektfuld og innovativ arbejsdsplads 

At have en mangfoldig og rummelig arbejdsplads er en selvfølge. Vi tror på at uhøjtideligt og åbent miljø, hvor folk er værdsat for deres forskelle, og hvor vi arbejder sammen for at opnå succes. Ingram Micro giver dig med andre ord et sjov, afslappet og venligt arbejdsmiljø!

At skabe resultater gennem kreativitet og innovation er vigtigt for os. Vi arbejder i en hektisk og foranderlig branche og vi ser konstant mange muligheder for at udvikle vores forretning og opnå større succes. Hvis du ser muligheder i forandring, vil du få på godt med os.

Mange muligheder for at udvikle

Ingram Micro er på forkant med de nyeste teknologier og innovationer. Vi samarbejder med verdens førende producenter og kunder. Hvis du trives i et hurtigt tempo, hvor der er konstant forandring og udvikling, vil du med os få mange muligheder for at fremme din karriere. Vi tilbyder en arbejdsplads fuld af muligheder for udvikling og avancement baseret på indsats.

Ledige stillinger:
(Klik på det job, du er interesseret i for mere info)