Vi hjælper vores partnere med at vokse

At finansiering er en stor del af forretningen, har været en kendt sag i flere år. Men hvad gør man som forhandler eller slutkunde for ikke at ende med alt for mange aftaler hos forskellige producenter? Svaret er at bruge Ingram Micro Financial Solutions.

Hos Ingram Micro er vi opmærksomme på forandringerne i IT-branchen og indvirkningen på jeres forretning, lønsomhed og bæredygtighed. Vi ved, hvor stor en rolle finansiering kan spille med hensyn til jeres virksomheds forretningsinteresser og dens lønsomhed. Ingram Micro Financial Solutions har fokus på jeres behov.

Ingram Micro Financial Solutions er en central del af vores tilbud, hvor vi samler vores partneres eksperter inden for både IT-løsninger og IT-finansiering. Vi skaber skræddersyede og effektive forretningsløsninger, der gør det muligt for vores forhandlere at tilbyde innovation, samtidig med at de styrker de økonomiske mål og varemærket. Vores tilbud omfatter en hurtig kreditproces, aftaledokumentation og e-signatur i et og samme system. Dette er for at mindske administration og mulige leveringstider.

Vi har investeret i den viden og det personale, der skal til for at understøtte moderne IT-finansieringsmodeller, og det har vi gjort med det ene mål at hjælpe vores partnere med at vokse.

Med vores globale styrke kan vi tilbyde dig mange forskellige finansieringsløsninger. Vi siger “ja” oftere, har gode priser og bedre planer. Vi ved, at gode priser med dårlige vilkår kan ødelægge langvarige relationer, og det er der ingen, der har råd til.

Hvorfor vælge Ingram Micro Financial Solutions?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er prisen?

Alle priser er baseret på kreditvurdering, aftaletid og struktur.

Hvordan fungerer kreditprocessen?

Standardaftaler på op til 500.000 SEK godkendes inden for 24 timer efter den sædvanlige kreditproces. Ved større eller mere komplekse aftaler kan det tage lidt længere tid.

Hvornår betaler Ingram Micro?

Som regel inden for 24-48 timer efter modtagelse af faktura og underskrevet aftale.

Kan udstyr, der ikke købes via Ingram Micro, finansieres?

Ja, Ingram Micro repræsenterer flere hundrede producenter, men vi ved, at vi nogle gange ikke er distributør. Med vores finansieringsløsninger håber vi, at I fremover vælger Ingram Micro.

Kontakt os for at tage næste skridt!

Send en e-mail til lease@ingrammicro.com så kontakter vi jer.