Årets leverandør 2018!

Det er med stor stolthed, at vi kan fortælle, at vi sammen med Richmond & Finch har vundet prisen som årets brand/leverandør hos Beautycos.

I maj 2018 startede vi samarbejdet op med danske Beautycos, som med deres 2 webshops, 8 butikker og en rating på 9.7 på Trustpilot er en af Danmark største udbydere af Beautyprodukter i Danmark. Derfor var Richmond & Finch det perfekte match med Beautycos, da de lancerede deres Lipstick Powerbank. Hurtigt blev sortimentet udvidet til hele kollektionen fra Richmond & Finch.

Alle butikkerne blev trænet og i fællesskab har Beautycos, Richmond & Finch og Ingram Micro fået løftet salget i butik såvel som online. Beautycos har været super gode til at aktivere brandet på Instagram/Facebook. 7 mdr. efter har Richmond & Finch og Ingram Micro vundet prisen for årets brand/leverandør ved Beautycos´ årlige awardshow, hvor vi har været oppe mod 375 andre brands. En pris som vi er meget stolte af og som viser, hvad det rigtige partnerskab mellem kunde, producent og distributør kan føre til.

Årets Brand er et mærke/leverandør som er kommet med noget ekstraordinært i løbet af året.
Det er en leverandør der forstår hvor vigtigt kontinuerlig “nursing” og træning er for et vellykket samarbejde. Det er en leverandør som investerer i samarbejdet, og som pusher salget med de værktøjer der nu engang virker.

(Bild: Shonna Jepsen, Key Account Manager, Accessories, Ingram Micro)