BRAVEN – højtalere og hovedtelefoner til eventyreren

Et nyt brand under ZAGG koncernen er kommet til Danmark, nemlig BRAVEN.
Et bredt udvalg af både højtalere og de populære true wireless hovedtelefoner med fantastisk lyd i et transportabelt, stød- og vandtæt design.

BRAVEN fokuserer på robuste produkter, som du kan have med dig uanset om du er inden- eller udendørs. Produkterne kombinerer nyeste teknologi med funktionelt design, som skaber solide kvalitetsprodukter.

Siden varemærket blev grundlagt i 2011 er det blevet ét af de hurtigst voksende varemærker i sin kategori.

”Vi er glade for at samarbejde med Ingram Micro omkring lanceringen af BRAVEN i Norden. De har været et fortrinlig partner for ZAGG varemærker i mange år og har en særlig ekspertise indenfor lydkategorien.” udtaler Gabriel Kjellén, Country Manager, Nordics for ZAGG.

Med et slidstærkt, stød- og vandtæt design kan BRAVENs nylancerede højtalere levere uovertruffen lyd i både våde, mudrede og sandede miljøer. For at fremhæve BRAVENs forkærlighed for udendørs aktiviteter er der i bunden af hver højtaler indgraveret topografiske linjer fra nogle af BRAVEN-holdets fortrukne skisportssteder, nationalparker eller deres hjemstavn ved foden af Rocky Mountains.

BRAVENs hovedtelefoner FLYE SPORT er et must for musikelskende eventyrere. Dette produkt er blevet designet af kunsthåndværkere og testet i de hårde omgivelser ved Rocky Mountains for at sikre at de kan bruges i selv de mest krævende omgivelser. Koordinaterne på BRAVENs kontor i Rocky Mountains findes indgraveret i ’vingerne’ på hver hovedtelefon.

”BRAVENs bærbare Bluetooth-højtalere og hovedtelefoner er designet af lydeksperter og testet for lydkvalitet og udholdenhed. BRAVEN som varemærke understøtter en udendørs livstil som er populær i alle de nordiske lande og vi er overbeviste om, at vi med Ingram Micros støtte kan gøre endnu flere opmærksomme på hvordan BRAVEN produkter kan forbedre mulighederne for udendørs eventyr” konluderer Grabriel Kjellén.

Alle Ingram Micros forhandlere kan nu bestille disse højtalere og hovedtelefoner direkte på vores webshop.
Du kan se alle produkterne her.