Ingram Micro Cloud Marketplace er en forenklet indkøbsproces bygget på en af ??verdens førende cloud distributionsplatforme, Odin. I Cloud Marketplace vælger du nemt, på ét sted, de cloud-løsninger, der passer til dine kunder indenfor områderne infrastruktur, sikkerhed og kommunikation / samarbejde. Så tilpasser vi de nødvendige løsninger og tilføjer andre tjenester såsom migration af e-mail eller backup. Når du har foretaget dit valg er Cloud-tjenesten er klar til brug.

 

Microsoft Office 365 er en cloud-baseret tjeneste i skyen Marketplace som er designet til at imødekomme erhvervslivets behov for sikkerhed, pålidelighed og brugerens produktivitet. Microsoft Office 365 hjælper organisationer med at spare tid, penge og frigøre ressourcer. Office 365 kombinerer den velkendte Microsoft Office-desktop suite med cloud-baserede versioner af næste generation af kommunikation og samarbejde tjenester – herunder Microsoft Exchange Online, SharePoint Online, Office Online og Skype for Business Online.

Vores leverandører tilbyder cloud-baserede tjenester i skyen Marketplace i dag er Microsoft, Acronis, Dropbox og Nomadesk

dropboxacronis nymicrosoft nynomadesk