Cyber Security

Ingram Micro råder over de værktøjer og den viden, der gør det muligt at skabe en god sikkerhedspraksis.

Ingram Micros produktportefølje inden for cyber security omfatter hardware og software fra verdens førende producenter

Cyber security er den praksis, der handler om at beskytte systemer, netværk og programmer mod digitale angreb. Formålet med denne type angreb er normalt at få adgang til, stjæle, ændre eller ødelægge følsomme oplysninger. Angrebene kan også have til formål at blokere for adgangen til værdifulde oplysninger for at presse penge af virksomheder og enkeltpersoner eller at afbryde de normale forretningsprocesser for at forårsage forskellige former for tab.

Ingram Micro er i dag leverandør af produkter og software fra førende producenter af sikkerhedsprodukter med tilhørende avancerede sikkerhedstjenester, som dækker et bredt kundebehov. Vores produktportefølje har til formål at hjælpe kunderne med design, beslutningsprocesser, implementering og uddannelse, så de kan opbygge et stabilt sikkerhedskoncept for deres virksomhed og organisation. Det er blandt andet muligt i kraft af Ingram Micros internationale tilstedeværelse og vores mangeårige rekruttering af virksomheder og talenter inden for sikkerhedsområdet.

Kontakt os

Ingram Micro Cyber Security Services

Ingram Micro tilbyder tre ydelser inden for cyber security, som hjælper kunderne med at identificere og dokumentere risikoniveauet i deres infrastruktur. Testrapporten indeholder desuden anbefalinger til løsninger, som kan udbedre de sårbarheder, hackere kan udnytte til forskellige formål. Testene omfatter alt fra ubevidst spredning af upassende oplysninger via offentlige domæner på internettet til regulære penetrationstest, som afdækker sikkerhedsinfrastrukturens holdbarhed i tilfælde af et angreb.

Tjenesterne simulerer de faser, en hacker gennemgår i den såkaldte Cyber Kill Chain. Det handler om, hvordan en hacker finder oplysninger og leder efter sårbarheder i systemerne for siden at penetrere systemerne og få adgang til vigtige oplysninger.

Ingram Micro Public Discovery Testing

Indsamler de personlige og følsomme oplysninger om din organisation, der er tilgængelige for offentligheden på internettet. Dette simulerer den første fase (dvs. den fase, der vedrører indsamling af oplysninger) i hackernes Cyber Kill Chain. Testresultaterne hjælper dig med at identificere oplysninger, som en hacker kan udnytte til at planlægge et angreb mod dine systemer og oplysninger.

Hent en beskrivelse af tjenesten her.

Ingram Micro Vulnerability Assessment

Opdager, identificerer og klassificerer svagheder og sikkerhedshuller i organisationens computere, netværk eller kommunikationsinfrastruktur. Sårbarhedsvurderingen giver et indblik i en organisations nuværende sikkerhedsstatus og effektiviteten af de eksisterende modforanstaltninger.

Hent en beskrivelse af tjenesten her.

Ingram Micro Basic Penetration Testing

Tester organisationens sikkerhedsforanstaltninger ved at simulere et angreb, som en hacker kan udføre ved at udnytte svaghederne i organisationens netværk og programmer. Denne tjeneste identificerer eksterne og interne sårbarheder, som kan give adgang til organisationens kritiske aktiver.

Hent en beskrivelse af tjenesten her.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende cybersikkerhed, er du velkommen til at kontakte os på csec.nordics@ingrammicro.com eller ringe til + 46 708 234 740

Shawn Akrawi

Business Development Manager