Den ældre generation springer skalaen i smartphone forbruget

Teknologiens verden overhaler sig selv konstant og den yngre generation 18-30 årige er med på beatet og opdaterer sig selv på alle mulige medier; Snapchat, Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp og #hashtag er blevet en del af den daglige tale.

 

I svinget blev den ældre generation 70+ dog overhalet, men de er ved at komme godt efter det.

Udfordringen for den ældre generation som ofte er nye på smartphone vognen er faktisk, at de ikke kan bruge de gængse modeller på markedet da de hurtigt ”farer” vild og ikke aner hvad de skal gøre. Dette resulterer ofte i, at de ikke bruger deres telefon til andet end at modtage og (måske) foretage opkald.

 

”Seniorer (70 år+) øger sit mobil forbrug mest i Sverige: 63%”

 

En smartphone som er tilpasset til deres behov ved at være enkel og intuitiv øger automatisk deres forbrug da de begynder at udforske smartphonens muligheder langt mere (Navigation, internet, facebook, WhatsApp, send/modtag billeder og meget mere). Producenten Doro har flere års erfaring i den ældre generations indsigt i smartphone verdenen – hvorfor de netop har udviklet smartphones, der gør det enkelt og intuitivt at bruge dette ’værktøj’.

En ekstra bonus på Doro smarthones er programmet My Doro Manager, hvor pårørende kan yde support og opdatere enheden til den ældre uanset hvor i verden man er  https://www.doro.dk/my-doro-manager/my-doro-manager