Det mest populære tilbehør til medarbejder telefoner

Når man som virksomhed vælger at indkøbe telefoner til sine ansatte er der en række tilbehør der ofte bliver benyttet, da det yder ekstra sikkerhed til telefonen, så den ikke går i stykker, men som ligeledes er ekstra funktionel. Vi har her samlet en oversigt over det mest benyttede tilbehør til Samsung telefoner, samt hvorfor.

PanzerGlass – skærmbeskyttelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PanzerGlass er favoritten når vi ser på tilbehør. Her får du ultimativ skærmbeskyttelse, så man undgår udgifterne ved at skulle skifte skærmen i tilfælde af, at uheldet er ude. Omkostningen for et stykke PanzerGlass koster ca. 1/10 del af, hvad et skærmskift koster – det er derfor givet godt ud. PanzerGlass leverer dét glas af klart bedste kvalitet på markedet.

Tilbyd dine kunder at levere telefonerne med påmonteret Panzerglass for at de kan spare tid

Ekstra lader – Undgå at løb tør for strøm

Størstedelen af de medarbejdere der får en telefon i forbindelse med arbejdet, benytter deres telefon privat. Derfor er det ligeledes en ekstra god service, at tilbyde medarbejderne en ekstra lader til skrivebordet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den populære Samsung Wireless Charger Convertible (EP-PG950BBEGWW) med fast-charge, til når man går til og fra sin plads. Nem at stille telefonen i, og samtidig også kunne se skærmen når der er aktivitet på skærmen.

 

Funktionel beskyttelse – praktisk cover

Til næsten alle Samsung telefoner findes der et Clear View Stand Cover. Udover at beskytte telefonen er det også funktionelt. Du kan modtage og besvare opkald, tjekke beskeder, batteristatus og skifte musik selvom coveret er på.

 

 

Coveret har derudover en praktisk stående funktion. Coveret findes i 6 forskellige farver, men den klart mest populære er i den sorte version – EF-ZG950CBEGWW.