eKids hos Ingram Micro

Hvad er eKids?

eKids er dine yndlings Disney og Marvel figurer kombineret med prisbelønnede og innovative lydprodukter. eKids høretelefonerne appellerer til børn i alle aldre, på udkig efter kvalitetselektronik med de ikoniske figurerer, de elsker. De fås både som ”On-Ear” og ”Over-Ear” høretelefoner.

 

 

Er hørertelefonerne til drenge eller piger?

Hørertelefonerne er både til drenge og piger. Uanset om man, mest er til Frozen, Minnie Mouse eller Disney Princess, eller man mest er til Spiderman, Avengers eller Mickey Mouse, er eKids det perfekte match. eKids producerer hørertelefoner, med mange flere forskellige figurer, der alle fås hos Ingram Micro.

 

 

 

 

 

En oplevelse børn ikke må gå glip af

Høretelefonerne fra eKids leverer høj lydkvalitet, når du lytter til musik. Samtidig har de en indbygget lydbegrænsning, der beskytter hørelsen (max 85DB) hos de mindste. Hvis man ønsker en øget volumen samt forbedret lydkvalitet, så skal man vælge modellen Over-Ear, som er for de lidt ældre. Derudover er alle hørertelefonerne justerbare, hvilket sikrer en behagelig og positiv oplevelse.

 

 

 Kommende eKids produkter hos Ingram Micro

I slutningen af året vil det være muligt at købe ”Electronic Toys” fra eKids, hos os. ”Electronic Toys” er produkter som walkie talkies, karaoke sæt, boomboxes samt nightlight alarms og meget mere. Alle disse produkter fås også med dine yndlings Disney, eller Marvel-figurer.

 

 

 

 

Læs mere om eKids på www.eKids.com, eller kontakt Ingram Micro, hvis du ønsker at forhandle eKids.

Ingram Micro Mobility Denmark

TLF: 73 303030

E-post: info_dk@ingrammicro.com