Global finansiering uanset varemærke

At finansiering er en stor del af forretningen, har været en kendt sag i flere år. Men hvad gør man som forhandler eller slutkunde for ikke at ende med alt for mange aftaler hos forskellige producenter? Svaret kommer med lanceringen af Ingram Micro Financial Solutions.

“Med Ingram Micro Financial Solutions kan vi tilbyde vores forhandlere og deres kunder finansieringsløsninger til alle producenters forskellige varemærker. Ved finansiering kan tjenester som installation, uddannelse, vedligeholdelse og support også indgå i lejen – uanset om det drejer sig om mobiltelefoner eller IT-produkter og uanset handlens størrelse,” siger Susanna Persson, forretningsudvikler for finansiering hos Ingram Micro.

Hos Ingram Micro er vi opmærksomme på forandringerne i IT-branchen og deres indvirkning på vores kunders forretningsaktiviteter, lønsomhed og bæredygtighed. I dag ønsker flere og flere kunder at leje deres IT-udstyr i stedet for at købe det. Dermed skal de kun betale for udstyret i den tid, de bruger det, og har altid det udstyr, der er kompatibelt med den seneste teknologi.
Globale finansieringsløsninger
Ingram Micro Financial Solutions er et globalt initiativ, der lanceres i flere lande verden over på samme tid. Bag satsningen står et stærkt, kompetent globalt team med lokal support. Dette gør det muligt for Ingram Micro at tilbyde forhandlere og deres kunder løsninger, der spænder over flere markeder.

“Vi skaber skræddersyede og effektive forretningsløsninger, der gør det muligt for vores forhandlere at tilbyde innovation, samtidig med at de styrker de økonomiske mål og varemærket. Det gælder, uanset om kunden er en mindre lokal virksomhed eller et globalt selskab,” fortsætter Susanna.

Susanna Persson blev ansat hos Ingram Micro i Sverige i august 2019 og har arbejdet med finansiering de sidste 20 år. Allerede da de første hjemme-PC-aftaler blev lavet, arbejdede hun med finansieringsløsninger i IT-branchen. Siden da har hun arbejdet hos flere forskellige IT-producenters finansieringsselskaber og fået en bred og uvurderlig erfaring.

“Det er meget spændende nu at være en del af denne globale satsning inden for finansiering hos Ingram Micro. Finansiering bliver en central del af vores tilbud, og vi vil for eksempel gøre det muligt for vores forhandlere at styrke deres kunderelationer, få mere omsætning og hurtigere betaling,” afslutter Susanna

Cirkulær økonomi
Med Ingram Micro Financial Solutions vil man som virksomhed også gøre en indsats for miljøet. Ved lejeperiodens udløb, og når man ikke længere har brug for sit udstyr, kan man levere det tilbage til Ingram Micro. Udstyret sættes i stand og videresælges derefter på genbrugsmarkedet. På denne måde får alt udstyr en længere levetid.

Læs mere om Ingram Micro Financial Solution her.