Hvad der gør dbramante1928 anderledes i forhold til andre producenter

 

Siden 2011 har den danske virksomhed dbramante1928 designet og produceret deres egne håndlavede produkter, alt fra mobilcovers og iPad covers, til computertasker og weekendbags.

Hvert produkt er nøje håndlavet på deres egen fabrik i Kolkata, Indien, af dygtige håndværkere, der bruger de fineste materialer og full-grain leather – hvilket betyder at produkterne holder længere og med tiden udvikler en unik form for patina. Derfor er der i dag mange kunder, som vender tilbage og køber deres unikke produkter, da produkterne sætter et personligt præg og har en god fortælling.

 

Handcrafted  – Affordable Luxury 

Alle deres produkter er designet i Danmark med øje for detaljen og hvad enten det er deres multifunktionelle covers eller tasker, deres innovative design, opmærksomhed på detaljen, stil og valg af premium materialer, har alle elementer ét formål, nemlig at forbedre kundens livsstil.

 

Full-grain Leather

Alle produkter fra dbramante1928 er lavet af full-grain leather. Den bedste læderkvalitet på dyret, huden lige under håret, som gør læderet utroligt modstandsdygtigt og derfor den mest holdbare af alle lædertyper.

Kort fortalt er der 3 typer læder:

  1. Full-grain Leather (top quality)
  2. Top-grain Leather (middle-of-the-road quality)
  3. Genuine Leather (cheapest leather quality)

 

Alt læder der anvendes i dbramante1928’s produkter er 100% ægte ko eller bøffelhud og er blevet håndudvalgt af dygtige håndværkere for at sikre konsistensen af læderkvaliteten i hvert enkeklt produkt.

 

Socialt ansvar

Alle dbramante1928’s fabrikker er testet, godkendt og overholder alle aspekter af REACh-lovgivningen, der er en europæisk forordning om sikker anvendelse af kemikalier. Fabrikkerne er ISO-certificeret på Quality Management, Environmental Management, Social Certification og sørger løbende for at holde dem opdateret.

Hos dbramante1928 anerkender de at levestandarden i Indien er et problem og tager derfor ansvar for samfundet omkring fabrikkerne i form af et tæt samarbejde med organisationen LittleBigHelp.

LittleBigHelp

Dbramante1928 arbejder sammen med LittleBigHelp, som er en dansk udviklingsorganisation, der arbejder for at skabe bedre muligheder for gadebørn, der bor i slumområderne af Kolkata, i form af uddannelse, husly, medicin, mad og beskyttelse. Hver gang der bliver solgt et dbramante1928 produkt, så donerer virksomheden en del af deres overskud til LittleBigHelp, der så enten støtter; 1 barn i skole i en måned, førstehjælp til 25 børn i udsatte områder, husly eller leverer undervisningsmateriale i 6 måneder for 1 barn. Organisationen kan ikke hjælpe alle, men kan dog gøre en forskel og som kunde og forhandler kan man ligeledes være med til at gøre en forskel, da man igennem køb af produkterne støtter LittleBigHelps arbejde.

 


 

 

 

 

 

 

 

Hos Ingram Micro er vi både glade og stolte over vores samarbejde med dbramante1928, der udover at kunne levere en bred vifte af produkter i høj kvalitet, samt godt prisniveau (affordable luxury), samtidig tager ansvar for deres produktion og medarbejdere i Indien og sørger for at de har gode vilkår når de er på arbejde.

Hvis I vil høre mere om dbramante1928’s produkter eller ønsker at være forhandler af deres produkter, er I velkomne til, at tage fat i jeres kontaktperson hos Ingram Micro eller kontakte vores kundeservice og så vil vi sætte et møde op.

 

Med venlig hilsen

Ronny Sauer, Brand Manager, Ingram Micro