Samsung Knox

[Guide] Hvad er Samsung Knox?

Hvad er Samsung Knox

Samsung Knox er en betegnelse der dækker over en lang række af de fordele/muligheder der er ved Samsungs enheder.

Samsung har bygget Knox platformen ind i alle deres enheder fra fabrikken, både i hardware og software, der styrker enhedernes sikkerhed. Sikkerheden inkluderer ligeledes en sikring, der gør at hvis enhederne bliver forsøgt kompromitteret ved fx at roote en Samsung enhed vil sikringen blive brudt og enhedens sikkerhedsfeatures forsvinder.

Samsung Knox Hardware
Samsung Knox Lag

Læs også: Samsung og Ingram Micro Danmark i nyt partnerskab

Den hardware og softwaremæssige sikkerhed på Samsungs enheder, er kun en lille del af hvad Samsung Knox Dækker over.

I Erhvervssammenhæng er der en række Samsung Knox Services, der giver en masse fordele til styring, kontrol og implementering af Samsung enheder.

 

Samsung Knox Mobile Enrollment (KME)Knox Mobile Enrollment

Automatisk opsætning og forbindelse af dine enheder til dit MDM system direkte fra udpakning, og uden at have hver enkelt enhed i hånden. Dette sparer IT afdelingen for en masse manuel håndtering af hver enkelt enhed og dermed også en masse tid.

Læs mere om Samsung Knox Mobile Enrollment – KME

Samsung Knox Configure (KC) – Skræddersyet klargøring

Alle virksomheder har forskellige behov til brugen af deres telefoner – Samsung Knox Configure giver dig muligheden for at skræddersy enhederne så de passer præcis til dit behov. Klargøringen er foretaget direkte når enheden er pakket op, og konfigurationerne dækker blandt andet; Apps der skal være på fra start, specifikt baggrundsbillede, ringetoner, og andre generelle indstillinger.

Læs mere om Samsung Knox Configure – KC

Samsung Knox Workspace

Samsung Knox Workspace giver dig muligheden for at isolere arbejdsrelaterede data fra den private del af telefonen, og dermed et ekstra sikkerhedslag, samtidig med at det er nemt for brugeren at benytte. Ideelt til at imødegå kravene i GDPR

Til forskel fra andre container løsninger er krypteringen af Samsung Knox Containeren lagret i enhedens chipset.

Læs mere om Samsung Knox Workspace

 

Samsung E-FOTA – undgå at dine apps crasher som konsekvens af ny firmware opdatering

Samsung E-FOTA giver dig en unik mulighed for, at kontrollere enhedens firmware. Du kan både tilbageholde opdateringer, således at du kan nå at sikre og teste dine egne udviklede apps til det nye OS, inden firmware opdatering bliver eksekveret. Du kan ligeledes tvinge firmware opdateringer igennem til præcis de enheder du ønsker – præcis når du ønsker det.

Læs mere om Samsung Knox E-FOTA

 

Vil du vide mere?

Daniel Stentebjerg Petersen
Daniel Stentebjerg Petersen

Daniel Stentebjerg Petersen

Product Manager, Samsung Knox Solution Specialist

Daniel.petersen@ingrammicro.com