iDeal of Sweden – et modebevidst valg

  

HISTORIEN BAG

Idéen som blev til grundlaget bag iDeal Of Sweden’s første produkt, stammede fra et tilfældigt møde med en modebevidst kvinde på en café i Stockholm. Hun havde en helt unik og kreativ stil, som fangede grundlæggerne Joachim Lindström og Filip Ummers interesse. Stilen var nøje koordineret og tøjet vækkede opsigt. Men én ting manglede, en detalje som resulterede i, at hendes outfit var ufuldstændigt – nemlig telefonen på bordet foran hende.

Det gik det op for Joachim og Filip, at de fleste ikke havde et stilet cover til deres telefoner – enheden som folk bruger dagligt og som de holder tæt på hjertet. De to inspirerende selvstændige hjerner begyndte nu at tænke hurtigt. Først blev der udarbejdet en skitse af selve idéen – nemlig trendy produktdesigns til mobile enheder. Disse blev faktisk kradset ned på bagsiden af kvitteringen i præcis samme café.

iDeal Of Swedens produkter er designet i Sverige, som betragtes som et af de mest kreative steder i verden takket være landets stil, musik og teknologi – og ej at forglemme dets bestræbelse på kvalitet og høje standarder.

 

iDeal konceptet

iDeal Of Sweden’s nøgleord er Kvalitet – Design – Funktion – og det er præcis hvad iDeal konceptet handler om. De har kombineret mode og har ladet sig inspirere af de seneste trends rundt omkring i verden uden at gå på kompromis med kvaliteten. Her får du både fuld funktionalitet for pengene og produkter der er designet til at gøre dit liv nemmere når du er på farten. De moderigtige punge er magnetiske og kompatible med sæsonens seneste covers samt monteringer og magneterne kan anvendes i dit hjem, på dit kontor eller endda i bilen. Konceptet giver dig muligheden for, at mixe og matche som du vil, så du kan tilpasse din stil efter lejlighed eller humør.

 

MATERIALER & KVALITET

Alle produkter bliver fremstillet af nøje udvalgte materialer af højeste kvalitet og er i overensstemmelse med de europæiske – og REACH retningslinjer. Derudover er alle produkter og emballager genbrugelige. Der er sat fokus på en bæredygtig udvikling, en ansvarlig forretningsetikette og vi fortsætter med, at sikre, at vi lever op til disse standarder.

Især er virksomheden stolte af deres håndlavede punge i Premium PU, et materiale som er identisk til ægte læder, men som er meget mere holdbart, hvilket gør det egnet til brug af mobiltilbehør som udsættes for en hel del slid og daglig brug.

Frem for alt, lader dette materiale os forblive ansvarlige overfor miljøet, og giver os mulighed for at beskytte dyrevelfærden og undgå uacceptable arbejdsmiljøer i læderindustrien.

 

SLUT DIG TIL FÆLLESSKABET

Følg iDeal Of Sweden og lad dig inspirere af 100.000 andre fans. Følg med i de seneste trends, nye udgivelser og eksklusive tilbud.