IDeal of Sweden og Ingram Micro indgår samarbejde med Magasin

Den 3. juli 2017 vil der være et nyt mærke blandt de 2000 andre førende mærker i varehuset Magasin i København. Det er det trendy fashion brand, iDeal of Sweden, der med deres moderigtige covers og wallets bringer design og funktion til live.

“Vi er meget glade for at kunne hjælpe en af vores leverandører til at få deres mærke ind i et så stort og traditionsrigt modehus som Magasin,” siger Ronny Sauer, Brand Manager hos Ingram Micro.

Magasin er med deres over 100 år gamle historie, kendt for at være et stormagasin, hvor kunder kan finde alle de rigtige mode brands. I alt har de syv butikker placeret i storbyerne rundt i Danmark. Til at begynde med, er produkterne at finde i Magasins flagskibsbutik på Kongens Nytorv, som ligger i København og senere på deres hjemmeside Magasin.dk.

IDeal of Sweden er et svensk mode- og livsstilsmærke, der producerer tilbehør til primært smartphones, men også lædersleeves til bl.a Macbook’s. Virksomheden blev grundlagt i 2013 med det formål at producere de mest innovative produkter, der skiller sig ud og gør en forskel i folks hverdag.

Det var i slutningen af sidste år, at Adrian Salisbury, Key Account Manager for iDeal of Sweden i Danmark og Finland, kom i kontakt med Magasin.

“Jeg ville prøve noget andet og uden for det almindelige marked for forbrugerelektronik, hvor vi generelt er repræsenteret. Det tog meget tid og efterforskning at finde den rigtige kontakt, men det viste sig at være tid brugt godt, “siger Adrian.

Som en start vil produkterne fra iDeal of Sweden være repræsenteret i herreafdelingen på Kongens Nytorv. Der vil blive opsat et dedikeret område bestående af 3 display, fyldt med covers, wallets og sleeves mm., der passer til iPhone modellerne samt Apple Macbook.

“Magasin er meget selektive i deres valg af partnere. Det er vigtigt for dem at få de rigtige mærker i butikken, hvilket gør os endnu mere stolte af, at være blandt disse mærker fremadrettet.”

Ingram Micro og iDeal of Sweden begyndte at arbejde sammen i begyndelsen af sidste år og havde et succesfuldt 2016 i hele Norden. Som eksempel introducerede Ingram Micro, iDeal of Sweden, for en af de største operatører i Danmark og formåede at få mærket i sortimentet.

“Vi var meget tilfredse med vores samarbejde med Ingram Micro i 2016, det var naturligt for os at vælge dem som distributør ind på modemarkedet. Vi ser stort potentiale for at finde flere interessante kanaler og kunder sammen, der vil styrke vores partnerskab på det danske marked “, siger Adrian.