Ingram Micro bliver dansk distributionspartner for Dell EMC

Ingram Micro er stolte over i dag at kunne meddele, at vi er blevet udvalgt som distributionspartner af Dell EMC i Danmark. Aftalen gælder fra den 1. maj og inden for kort tid vil forhandlerne kunne finde Dell EMC’s produkter i Ingram Micros sortiment.

”Det er meget glædeligt, at vi nu udvider vores aftale med Dell, som i forvejen er en global partner for Ingram Micro, til også at omfatte Danmark,” siger Ulrich Egeskov, Nordisk Vice President for Ingram Micro. ”Vi har et stærkt team og de rette ressourcer til at udvikle aftalen med Dell sammen med vores forhandlere.”

Som autoriseret 2017 Dell EMC Distribution Partner kommer Ingram Micro til at sælge og distribuere Dell EMCs produkter inden for hardware (PC, monitorer og tillbehør), server og netværk.

Tilsammen kan de to brancheledere også tilbyde kanalpartnere salgs-, marketings- og tekniske ressourcer, der kan lette salget, løse forretningsmæssige udfordringer og drive mere profitabel vækst med Dell EMS-løsninger.

“Vi er utrolig glade og stolte over vores nye samarbejde med Ingram Micro. Deres viden, erfaring og relationer på det danske forhandlermarked gør dem meget relevante for os og vi ser frem til sammen at kunne løse vores forhandlere og kunders udfordringer,” siger Mikael Moser, Nordic Distribution Marketing Lead hos Dell EMC.

Ingram Micro blev i sidste uge udnævnt som ”Global Distributor of the Year” på Dell EMC World som løb af stablen i Las Vegas.