Ingram Micro er atter Gazellevirksomhed

I løbet af året er der sket meget hos Ingram Micro og det er med stor glæde at vi nu kvitteres for vores indsatser ved endnu engang at blive kåret som Gazellevirksomhed.

Vi indledte 2017 med at udvide vores virksomhed i Danmark til atter at omfatte IT-produkter og –tjenester. Noget der er taget særdeles godt imod i markedet af såvel eksisterende som nye kunder. Samtidig har vi udvidet vores sortiment inden for mobiltilbehør ved at få flere nye stærke varemærker ombord som f.eks. Ideal of Sweden og Sennheiser.
Desuden har vi udviklet området inden for enterprise services, hvor vi for kunderne eksempelvis konfigurerer telefoner og monterer dem med tilbehør inden levering, hvilket giver slutkunden stor værdi, da de sparer tid.

Med dette i ryggen har vi i løbet af året gjort en intensiv salgsindsats og er lykkes med at byde mange nye kunder velkommen i vores forretning. Vi kan også se, at antallet af besøgende på vores hjemmeside er fordoblet over det sidste år. Vi er taknemmelige for den interesse markedet har vist os og den modtagelse vi har fået på IT-markedet efter vores tilbagevenden.

Endelig var vi så heldige at vi i August kunne byde velkommen til vores nye direktør Jakob Kvist-Sørensen.
Summen af alt dette betyder at vore kunder nu oplever en stærkere totalleverandør inden for IT og telekom og vi glæder os til at fortsætte udviklingen i 2018.