Ingram Micro og Eaton indleder samarbejde for at vækste på det nordiske marked

PRESSEMEDDELELSE. Eaton og Ingram Micro har indgået en samarbejdsaftale for at nå ud til flere forhandlere på det nordiske marked. Samarbejdet indebærer blandt andet at salg- og markedsføringsaktiviteter koordineres og at Eatons produkter vil blive lagerført via Ingram Micros centrallager i Sverige. Aftalen er netop underskrevet og gældende indtil andet aftales.

Aftalen indebærer at Eatons produkter og løsninger til sikker og stabil strømforsyning af virksomheders og organisationers stadig mere kritiske IT-miljøer bliver tilgængelige for Ingram Micros mere end 5000 forhandlere. Eatons produktportefølje omfatter UPS’er, PDU’er, rackskabe og software løsninger.

Ingram Micro er en af verdens største distributører af IT-produkter og en vigtig partner for Eaton i flere europæiske lande. De vokser på det nordiske marked og vi ser dette samarbejde som en vigtig del i vores vækstplan for IT-kanalen i Norden, siger Tony Wikström, Nordic Sales Manger IT Channel hos Eaton.

I 2020 vil der være over 20 milliarder ’smarte’ og opkoblede enheder ifølge Gartner. Det indebærer at der skal være en sikker, stabil og uafbrudt elforsyning, fremfor alt i områder som er svært tilgængelige.

Vi ser en stor forretningsmulighed i vores nye samarbejdsaftale med Eaton da efterspørgslen på trygge og stabile elforsyninger øges i takt med at markedet for IOT og datacentre vokser eksplosivt. Her er Eaton en af de førende leverandører i verden, siger Torbjörn Schön, Director Value and Cloud Business hos Ingram Micro.

 

For yderligere information, venligst kontakt:

Torbjörn Schön, Director Value and Cloud Business Ingram Micro,+46 (0)731 499 718, Torbjorn.Schon@ingrammicro.com

Tony Wikström, Nordic Sales Manager IT Channel Eaton,+46 (0)8 598 940 05, TonyWikstrom@Eaton.com

 

Om Eaton:

Eatons elvirksomhed er globalt førende med ekspertise inden for strømforsyning og kredsløbsbeskyttelse, uafbrydelig strømstyring, styring og automatisering, belysning og sikkerhed, designløsninger og koblingsenheder, løsninger til vanskelige og farlige miljøer samt tekniske tjenester. Eaton er gennem sine globale løsninger udrustet til at svare på de vigtigste udfordringer inden for strømhåndtering om vi har i dag. Eaton har cirka 96.000 ansatte og har salgsafdelinger i over 175 lande. Ønsker du yderligere information, besøg www.eaton.com