Jakob samler forretningen

1. August indtog Jakob Kvist-Sørensen stillingen som administrerende direktør hos Ingram Micro i Danmark. Jakob har stor erfaring fra IT- og Telecom-branchen, hvor han startede tilbage i 1992.

Jeg har altid nydt at være en del af en branche der altid er i bevægelse og udvikler sig, fyldt med inspirerende virksomheder og mennesker, siger Jakob.

Hos Ingram Micro får Jakob muligheden for at kombinere al sin erfaring fra tidligere stillinger. Før han kom til Ingram Micro tilbragte han 8 år hos Microsoft i forskellige stillinger, for nyligt som salgsdirektør for alle de større distributionskanaler, inkluderet Ingram Micro.

Jeg var meget glad for at blive opfordret til at søge stillingen som administrerende direktør hos Ingram Micro og jeg havde et rigtig positivt første møde. Jeg indså dog, at der var meget jeg ikke vidste om Ingram Micro, hvor stor organisationen er og hvor bred en forretning vi har.

Tidligere i sin karriere har Jakob arbejdet hos en distributør, været ved Compact, HP og TDC, inden han blev ansat hos Microsoft. Dette giver ham et bredt kendskab til alle områder, som vil være vigtige i forbindelse med at varetage ansvaret for den samlede forretning i Danmark hos Ingram Micro.

En af de vigtigste opgaver på kort sigt hos Ingram Micro i Danmark, er valget af den rigtige strategi og strukturering af organisationen. Vi vil også forbedre kommunikationen af den reelle forretningsmæssige værdi, vi kan levere til kunderne. Vi har en stærk position på Telecom-markedet og vi opbygger hurtigt vores færdigheder inden for logistik og service, konkluderer Jakob.