Lad Caroline Wozniacki beskytte dit privatliv – og din telefon

”Quiet, please. Wozniacki vil ha’ privacy!” PanzerGlass, en af verdens førende producenter af skærmbeskyttelse til smartphones og tablets, har indgået et unikt samarbejde med tennisstjernen Caroline Wozniacki for at slå et slag for privatlivets fred. Og det er der kommet PanzerGlass™ Privacy ud af – en ny type skærmbeskyttelse, der både beskytter skærmens indhold fra nysgerrige blikke og beskytter mod stød og slag.

 

PanzerGlass Privacy sørger, med sit privatlivsfilter, for, at du kun kan se skærmens indhold, hvis du sidder lige foran skærmen. Det betyder, at det nu kun er brugeren af skærmen, der kan se indholdet – sidder du ikke lige foran skærmen, fremstår den næsten helt sort og sløret.

 

Samme kvalitet som et almindeligt PanzerGlass™

Ud over et privatlivsfilter, beskytter PanzerGlass™ Privacy din telefon mod stød og slag, så skulle uheldet være ude og telefonen ryge på gulvet, vil du ofte kunne fjerne dit ødelagte PanzerGlass og erstatte det med et nyt – i stedet for at erstatte telefonens skærm og samtidig vente på en reparation.

Det betyder for virksomheder, at de nu kan beskytte medarbejdernes skærme mod at gå i stykker samtidig med, at de beskytter fortrolige oplysninger fra at blive set af andre end de, der behandler dem. PanzerGlass™ Privacy er med andre ord oplagt for både private og virksomheder, der søger at beskytte deres data og telefoner.

 

PanzerGlass Privacy

Caroline Wozniacki-bundle

Produktet har samme pris som et almindeligt PanzerGlass™, men kan også fås i en Caroline Wozniacki-udgave, hvor dit PanzerGlass™ prydes med tennisstjernens autograf, mens du også får et læder-cover til din telefon, så den er ekstra godt beskyttet.

 

Vær forudseende

Tilbyd dine kunder at levere telefonerne med påmonteret PanzerGlass™ Privacy og cover for at de kan spare tid og penge på reparationer og samtidig beskytte fortroligt indhold.

 

PanzerGlass Privacy features:

  • Slag- og stødsikkert
  • Bevarer 100% trykfølsomhed
  • Privatlivsfilter
  • Reducerer blåt lys fra telefonen
  • Anti-glare: Nemmere at bruge i sollys og steder med kraftigt lys
  • Fås til både smartphones, tablets og bærbare computere

 

For yderligere information se https://panzerglass.com/panzerglass-privacy-screen-protectors/