Få nye forretningsmuligheder med Ingram Micro LEASE

Ingram Micro tilbyder nu leasing som forretningsmodel i forbindelse med et udvalgt sortiment og udvalgte leverandører. Leasing er et smart alternativ ved både små og store handler, og som forhandler kan du sammen med Ingram Micro skabe nye muligheder med hensyn til din hardware-, software- eller tjenesteportefølje.

Du laver en digital aftale med slutkunden direkte i vores Leasing-shop, og hele handlen er afsluttet på under 30 minutter!

Vil du gerne i gang med Ingram Micro LEASE? Udfyld din mailadresse nedenfor, eller kontakt din salgsrepræsentant
hos Ingram Micro.

Er du allerede leasing-kunde?

Log på


1

Er du allerede kunde hos Ingram Micro og ønsker at komme i gang med leasing?

Tal med din salgsrepræsentant i dag, eller send en mail til vores kundeservice – salj@ıngrammicro.se. Vi tilbyder en række forskellige muligheder og tjenester samt et sortiment til leasing i din hardware- eller softwareforretning.

2

Har du ingen konto hos Ingram Micro?

Ansøg om at blive forhandler ved at trykke her. Når du er blevet godkendt som kunde hos eller partner til Ingram Micro, kan du ansøge om at tage del i vores leasing-muligheder.

Leasingaftalen er klar på under 30 minutter

• Du finder og bestiller tilgængelige produkter på vores nye Leasing-portal.

• Ved kassen skal du vælge aftalens løbetid og angive din egen tillægspris (0-25 %). Derudover skal du give oplysninger om din kunde og kontaktoplysninger om dennes underskriftsberettigede.

• Der foretages straks en kreditvurdering, og aftalen sendes til den underskriftsberettigede. Når aftalen er godkendt til finansiering (normalt inden for ca. 30 minutter), sendes en e-mailmeddelelse med et link til digital signering med NemID.

• Når aftalen er underskrevet, sendes produkterne direkte til din kunde.

• Din tillægspris udbetales direkte til dig som forhandler. Når kunden har modtaget produkterne, aktiveres finansieringsaftalen automatisk.

5 direkte fordele ved LEASE

Fokus på egen forretning:

Med finansiering gennem Ingram Micro LEASE bliver det nemmere at vælge den løsning, der optimerer netop din kundes forretning og fordele. Da omkostningerne fordeles jævnt over den tid, produkterne anvendes, slipper kunden for en stor engangsomkostning for produkter, der skal bruges i flere år.

Frigør kapital:

Virksomhedens låneloft i banken påvirkes mindre end ved et traditionelt banklån, eftersom udstyret udgør selve sikkerhedsstillelsen. Omkostningerne er fuldt fradragsberettigede.

Forudsigelig og enkel debitering:

Det er altid den samme månedlige omkostning i bindingsperioden, så din kunde ved, hvornår og hvor meget der skal betales.

Forsikret og trygt:

Alt udstyr, som finansieres af Ingram Micro LEASE, er forsikret. Forsikringen gælder i hele verden og har en lav selvrisiko på 1.500 kr.

Fleksibelt:

Vælg en bindingsperiode på enten 24 eller 36 måneder. Når bindingsperioden er udløbet, kan kunden vælge at købe produkterne, aflevere dem tilbage, fortsætte med en forlænget aftale eller naturligvis finansiere en helt ny løsning i stedet.