Ny mand i spidsen for Technology Solutions

Jesper Tørnkvist er 1. januar tiltrådt stillingen som Salgsdirektør for Technology Solutions. Han kommer med en solid baggrund inden for IT og partnersalg senest i et job som Partner Sales Executive hos Microsoft. Tidligere har han arbejdet med salg og forretningsudvikling hos både IBM og HP. Om sin begrundelse for at takke ja til jobbet siger Jesper:

Ingram Micro har en plan om at fortsætte sin vækst og blive den bedste på givne forretningsområder, og den opgave kunne jeg ikke sige nej til at være en del af.

For et år siden udvidede Ingram Micro sine aktiviteter i Danmark til atter at omfatte IT-distribution. Det har været en spændende proces, der har udviklet forretningen og området er vokset til at blive en betydelig del af Ingram Micros samlede forretning.

Transformation er nøgleordet i mange industrier i disse år og jeg glæder mig til, sammen med et dedikeret team, at udvikle nye koncepter og løsninger til hjælp for vores mange købende kunder – og til dem der ikke pt. handler med os, siger Jesper Tørnkvist.

For at være beredt til transformationen og for at udnytte synergien mellem forretningsenhederne i Ingram Micro Danmark, har vi samlet vores DCPOS-og vores IT-forretning under ét i Technology Solutions med Jesper Tørnkvist i spidsen. DCPOS (Data Capture og Point of Sales) leverer bl.a. scanner- og printløsninger og IT-forretningen dækker over de mere traditionelle IT-produkter som print, pc’ere, kommunikationsprodukter og tilbehør. Med de to områder samlet i en forretningsenhed har vi et bedre afsæt i forhold til levere komplette løsninger til markedet.

Vores forventninger til 2018 er i endnu højere grad at blive en attraktiv distributør med et komplet sortiment inden for Telekom og IT. Vi glæder os til i et stærkt samarbejde at bidrage til vores partneres succes i 2018, siger Jakob Kvist-Sørensen, Adm. Direktør Ingram Micro Danmark.