Nyt liv til dit hjem med Philips Hue

Hvorfor Philips Hue?

Philips Hue er et trådløst system der kan anvendes til at styre din belysning i hjemmet. Det innovative produkt giver ekstraordinære oplevelser, og fungere med dine fortrukne brands i det eget hjem. Philips Hue kan forbindes med enheder og stemmestyrede assistenter som f.eks. Amazon Alexa, Apple homekit og Google assistent. Det giver dig mulighed for at fortælle din Google assistent om hvorvidt den skal slukke eller tænde lyset, eller måske skifte farve på lyset fra de lækre LED pærer fra Philips Hue.

 

 

Ubegrænsede muligheder
Er du også træt af at vågne til en larmende alarm? Philips Hue giver dig det bedste alternativ med sin innovative teknologi. Sæt en timer på dit lys i soveværelset med din app, og vågn blidt morgenen efter. Du vil føle, at du er vågnet stille og roligt af sollyset, samtidig med at du føler dig udhvilet. Philips Hue hjælper dig med at få den perfekte start på dagen.

Du kan også sætte en timer på dine lys udenfor på huset eller i haven. Dette giver dig ikke blot et hyggeligt og flot supplement til hjemmet, men kan også hjælpe til at holde ubudne gæster væk. Med Philips Hues app har du mulighed for at styre lyset i dit hjem fra hele verden. Vælg selv hvilke farver dine lamper skal lyse med, eller synkroniser dit lys med musik eller tv, for at få en mere fordybende effekt. Disse muligheder har du også med Philips Hues app. Her er det kun din fantasi, der sætter grænser.

 

 

Hvordan virker det?
Philips Hue er ikke så teknisk og krævende som mange tror. Philips Hue kører over dit trådløse netværk i hjemmet, hvor det blot kræver en bridge. Den forbindes til netværket i huset, og kan derefter styre op til 50 enheder. Lamperne/pærerne kan også styres via din smartphone eller tablet.
Man kan med fordel købe en startpakke, hvori der medfølger alt hvad man skal bruge for at komme i gang.

På markedet findes der i dag flere muligheder på startpakker, alt efter om man er til farver eller blot ønsker et almindeligt hvidt lys.
Vejledende priser på en startpakke ligger fra 599 kr. op til 1499 kr. for et komplet sæt, som man efterfølgende altid kan opgradere med yderligere pærer eller lamper.

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere om Philips Hue på https://www2.meethue.com/da-dk eller kontakt Ingram Micro hvis du ønsker at forhandle Philips Hue.

Ingram Micro Mobility Denmark
TLF: 73 303030
E-post: info_dk@ingrammicro.com