Nyt strategisk partnerskab!

Cloud Factory bliver dansk brohoved for koncernens danske cloud forretning.
Nyt samarbejde mellem den vestjyske it-virksomhed Cloud Factory og Ingram Micro skaber en ny seriøs spillerpå det danske marked for automatiseret it-infrastruktur og services i skyen.

Ingram Micro har indgået et strategisk samarbejde med den vestjyske it-virksomhed Cloud Factory. Dermed får danske it-leverandører en helt ny mulighed for at supplere deres egne kompetencer og specialiserede ydelser med automatiserede hosting-ydelser og services fra Cloud Factorys datacentre i kombination med Ingram Micros globale cloud-marketplace.

“It-leverandører har et stort behov for at kunne tilbyde automatiserede server- og back up-ydelser til deres slutkunder. Vores nye partnerskab med Ingram Micro betyder, at både it-forhandlere og slutkunder nu får adgang til nye cloud-baserede ydelser,” siger Jacob V. Schmidt.

Han peger på, at både forhandlere og slutkunder i stigende omfang efterspørger leverandører, der kan tilbyde adgang til automatiserede server-ydelser, hosting og back up i kombination med drift af applikationer og specialiserede services som overvågning og management.

”Trenden i markedet har i flere år gået i retning af, at man tilbyder et marketplace, der samler en række services, som leverandører og forhandlere kan levere direkte til
slutkunderne. Vores nye samarbejde med Ingram Micro vil sammen med vores egen cloud-platform netop opfylde vores partneres behov for at få adgang til en stabil og toptunet produkt- og ydelsesportefølje, som vil blive en seriøs udfordrer for vores konkurrenter i markedet,” siger Jacob V. Schmidt.

Samarbejdet betyder, at Ingram Micro via Cloud Factory får etableret et brohoved som leverandører af cloud-services på det danske marked.

I Ingram Micros nordiske cloud-division siger Anders Trolle-Schultz, at Cloud Factory på kort tid har opbygget stærke relationer med en række danske partnere, som vil få værdi ud af det nye partnerskab mellem Ingram Micro og Cloud Factory.

”Ingram Micro Cloud har i dag en stærk placering på resten af det nordiske marked. Samarbejdet med Cloud Factory betyder, at vi nu også er stærk placeret på det danske marked via en bredt anerkendt partner med en stærk teknologisk platform,” siger Anders Trolle-Schultz.

Cloud Factory har de seneste tre år arbejdet på at udvikle sin egen cloud-platform, som drives fra firmaets datacentre i Danmark. Virksomheden har i dag mere end 40 danske partnere tilknyttet, men med Ingram Micro i ryggen forventer Jacob V. Schmidt, at markant flere partnere vil følge trop.

”Automatiseret it-infrastruktur er kernen i vores forretning. Det er det, kunderne har brug for. De vil have flyttet deres hardware og servere op fra kælderen og erstatte det med cloud-teknologi. Vi er nu i realiteten en ren distributør af cloud-services og infrastruktur, som gør det muligt for andre leverandører at tilbyde en samlet pakke af services og rå datakraft til deres slutkunder. Men vi bliver nu også i realiteten et fremskudt salgskontor for Ingram Micro, hvor vi kan servicere forhandlere med dansk support og forståelse for kundernes behov,” siger Jacob V. Schmidt.

 

Yderligere oplysninger og kommentarer:

Anders Trolle-Schultz
Cloud Senior Business Development Manager Ingram Micro, Nordics
+45 29925676
anders.trolle-schultz@ingrammicro.com

Jacob V. Schmidt
CEO & Partner, Cloud Factory
+45 40349007
javs@cloudfactory.dk

 

FAKTA

Ingram Micro, verdens største IT – og Tele distributør med dansk base i Kolding og Glostrup har siden begyndelsen af 2017 åbnet op i Danmark som total leverandør inden for IT- og Tele distribution. Med mange års erfarenhed og en bred kompetence indenfor tekniske løsninger, mobility, cloud og logistikløsninger hjælper vi vores kunder og samarbejdspartnere med at blive mere effektive på deres markeder. Læs mere på ingrammicro.dk

Cloud Factory er stiftet i 2013. Tidligere en del af Syd-Energi og
Stofa-koncernen, men blev i 2016 udskilt som en selvstændig virksomhed ejet af Jacob V. Schmidt og hans partner Mark Ringe Ibsen.

Cloud Factory har i dag to selvstændige datacentre i Kolding og Sønderborg. Inden for kort tid suppleres der med datacentre i København og Aarhus.

Cloud Factory har i dag 10 ansatte og samarbejder med mere end 40 danske partnere. Læs mere på www.cloudfactory.dk.