Vores kontorer

Kolding

I starten af 2015 flyttede vi ind i nye, åbne lokaler i midt i Kolding by. Her sidder ca. 40 mand fordelt på salg, Business Management, markedsføring, kundesupport, økonomi, IT og HR. De primære forretningsområder i Kolding er mobility og Life Cycle Services, som hovedsageligt består af logistik og after sales services

København

Vi åbnede vores nye kontor i Glostrup, København i August 2016. Kontoret er lyst og åbent og danner rammer for vores fremtidige vækstplaner i København. Her sidder ca. 10 mand primært fordelt på salg og teknisk support. Det primære forretningsområde i København er Technology solutions .

Fælles for begge kontorer er at vi arbejder på tværs af forretningsområder, så alle forretningsområder er repræsenteret begge steder, hvilket giver stor fleksibilitet for vores medarbejdere og forretningspartnere.

Vores distributionscentre

Distribution Borås

Fra vores lager i Borås, sender vi varer til Sverige, Norge og Danmark – med levering dag til dag. Vi håndterer alle ordrer på forretningsområdet Mobility og tredjeparts kundernes lager. Vi har også en sektion for kitting, konfiguration og retur logistik håndtering. Lageret har et samlet areal på 17.000 kvadratmeter, og vi håndterer op til 10.000 ordrer om dagen, 16 millioner enheder om året.

Vores største styrke i Borås er vores fleksibilitet. Vi udvikler desuden kontinuerligt vores forretning med fokus på implementeringer, der fører til forbedret kvalitet og effektivitet.

Distribution Stockholm

Lageret i Rosersberg har et areal på omkring 13 000 kvadratmeter. Her sendes dagligt ordrer til Technology Solutions og vores partnere i Commerce & fulfillment services. Lageret indeholder et 400 kvm konfigurationscenter, hvor vi kan udføre tjenesteydelser som; Bundling, server installationer, tyveri mærkning, afprøvning og meget mere. I alt håndterer vi over 1 million ordrer om året.

Kvalitet & sikkerhed

Vores distributionscentre er:

  • ISO 9001 & ISO 14001 certificeret og tilknyttet REPA.
  • TAPA A Certificeret
  • AVARN Sikkerhed i de samme lokaler
  • Høj tæthedsgrad ejendom / Perimeter
  • Fokus på personale “Security Awareness” med årlig uddannelse