RadiCover giver kunderne ekstra sikkerhed og livskvalitet

Blogindlæg: Af Enrico Kaarsberg, CEO og stifter af RadiCover

 

I en tid hvor nye smarte IT-systemer, kunstig intelligens (AI) og trådløse digitale devices gør vores hverdag mere bekvem og bringer os virtuelt tættere sammen, vokser samtidigt vores basale behov for sikkerhed og tryghed eksplosivt.  

Du kender det med stor sandsynlighed fra din egen hverdag. Aldrig har vi gået mere op i livskvalitet og sikkerhed! I dit job, i dit parforhold, for dine børns trivsel, din økonomi, ungernes autostol og kvaliteten af de fødevarer du køber i supermarkedet. Tryghed og sikkerhed er stadigt et helt basalt behov hos langt de fleste mennesker.

 

Covers med indbygget RFID og anti-stråling giver maksimal tryghed

Siden starten i 2014 har danske RadiCover haft fokus på Health Tech produkter og udviklet en ny speciel type covers, der – foruden at beskytte skærmen og mobilen/tabletten – samtidigt også giver en effektiv beskyttelse mod de usynlige mobilstråler som apparaterne udsender. Dertil beskytter coverne også forbrugernes kontaktløs betalingskort imod digital kriminalitet og identitetstyveri via en indbygget RFID sikring.

”Målet er at give forbrugeren den ekstra sikkerhed og dermed øget livskvalitet – uden at de oplever nedsat performance eller andre down sides”, fortæller Enrico Kaarsberg. Gennem intensiv udvikling og optimering sammen med både danske og internationale eksperter og testlaboratorier, har RadiCover således lykkedes med, at reducere strålingen fra mobilen med hele 86% i retning af hovedet og kroppen, samt har man opnået en reduktion fra 55- 90% på tablets – afhængig af hvilken løsning man vælger – cover eller tæppe.

 

RFID beskyttelse – snart krav fra forbrugerne

”Behovet for RFID sikring og anti-strålingsløsninger er stort og efterspørgslen er stigende i takt med udbredelsen af digitale devices” Vi er gået fra stort set ingen stråling og digital identitetstyveri for 15 år siden, til et nu strålingsniveau der er vokset mange tusinde procent samt vækst i digital kriminalitet i 2018. Af samme grund er det af stadig større vigtighed og betydning, at man som retailer og leverandør af trådløse devices har et solidt og veldokumenteret produkttilbud af anti-strålings- og RFID beskyttende produkter på hylderne – såvel for at øge omsætningen, men også for at sende et stærkt CSR budskab som en ansvarlig virksomhed til omverdenen.” slutter Enrico Kaarsberg.
Om RadiCover RadiCover blev oprindeligt stiftet i 2014 på baggrund af stifteren Enrico Kaarsbergs egne oplevede bivirkninger, i form af hovedpine og koncentrationsbesvær efter at have talt i mobiltelefon i flere timer dagligt, samt udvikling af 8 tumorer på hans øvre lår – lige under hans faste ”mobiltelefonlomme”. RadiCover forhandles i dag i en række større retailkæder – herunder Neye, Helsam og Bog & Ide – samt førende webshops indenfor mobilaccessories. RadiCover har skiftet distributør til Ingram Micro i sommeren 2018 med fælles mål om at bringe RadiCovers produkter ud til det brede segment indenfor både B2C og B2B i hele Norden.

 

 

Læs mere om RadiCover på www.radicover.dk eller på www.ingrammicro.dk  og kontakt Ronny Sauer, Sr. Business Manager, Ingram Micro på mail Ronny.Sauer@ingrammicro.com