Samsung Knox Mobile Enrollment

Så nemt får du forbundet dine Samsung enheder med dit MDM system, med Samsung Knox Mobile Enrollment

Samsung Knox Mobile Enrollment (KME)

Den mest populære Samsung Knox service er Samsung Knox Mobile Enrollment – hermed en beskrivelse til at komme godt i gang.

Tilføj uendelig antal enheder til virksomhedens MDM system, uden at skulle håndtere hvert enkelt device manuelt. Med Samsung Knox Enrollment, skal brugerne blot tænde for deres enhed og forbinde til netværk eller WiFi, og så er enheden enrolled til virksomhedens MDM system. Dette kan spare rigtig meget tid i IT afdelingen, samtidig med, at det gør oplevelsen for brugeren af enheden langt bedre.

Knox enrollent
Knox enrollent

Hvordan fungerer det?

Når du køber nye Samsung enheder, er det eneste du skal sikre dig, at forhandleren er tilknyttet Samsung Knox Deployment Program, der køber enhederne gennem en distributør der kan håndtere Knox Mobile Enrollment (dette kan Ingram Micro håndtere).

Læs også: Samsung og Ingram Micro Danmark i nyt partnerskab

Hvis man allerede nu har et MDM system, og ønsker at Samsung enheder fremadrettet skal køres igennem Samsung Knox Enrollment ind i MDM systemet skal man gøre følgende:

  1. Opret en Samsung konto dette gøres her 
  2. Opret en Samsung Knox konto – dette gøres her
  3. Derefter logger du ind i dit Knox dashboard, hvor du under “My Solutions” finder den der hedder “Knox Mobile Enrollment” og klikker på Get Started.
  4. I Knox Mobile Enrollment, kan du konfigurere, således at enhederne sendes til netop dit MDM system. Se hvilke MDM systemer der understøtter Knox Mobile Enrollment
  5. Når din Samsung Knox konto er oprettet, så vil du få et Knox ID – som du skal oplyse til din forhandler du køber dine Samsung telefoner hos. Så vil alle enheder der bliver købt derigennem blive enrolled, og tilknyttet dit MDM system.

 

Hvis enheden på et tidspunkt skulle blive factory reset, så vil enheden automatisk blive enrolled igen og sat op med den oprindelige konfiguration. Dette gør blandt andet, at man som virksomhed altid har en “krog” i enheden. En anden fordel er, at skulle en bruger få installeret noget, eller på anden vis, rettet instillinger i enheden, så den ikke er som den skal være, så er det blot at resette enheden, og den er som ny igen.

Dette gælder også, hvis én enhed, skal overgå til en ny medarbejder, så skal den blot resettes, og så er den så god som ny igen.

BOYD med NFC

Har man BOYD device i virksomheden er der mulighed for at lave NFC enrollment af enhederne, uden manuel håndtering af IMEI numre, eller andet.

Hvad koster det?

Det er uden omkostninger at få sine enheder enrolled til MDM system. Blot sørg for at oplyse Knox ID nummer til din forhandler ved ordre afgivelse.

Læs også: Hvad er Samsung Knox?

Se demo af en enhed der er blevet enrolled gennem Samsung Knox Mobile Enrollment her:

Vil du vide mere?

Daniel Stentebjerg Petersen
Daniel Stentebjerg Petersen

Daniel Stentebjerg Petersen

Product Manager, Samsung Knox Solution Specialist

Daniel.petersen@ingrammicro.com