Samsung Knox Workspace

Sådan adskiller du arbejdsrelateret og privat indhold med Samsung Knox Workspace

Samsung Knox Workspace

Samsung Knox Workspace giver muligheden for, at isolerer følsomme – og arbejdesrelaterede data og informationer I en crypteret “container”. Det gør, at man kan adskille personlig og arbejdsmæssig brug af telefonen. Fordelen for både medarbejder og virksomhed er ligeledes, at når medarbejderen stopper, og eventuelt vælger at beholde telefonen, kan man udelukkende slette alt indhold i containeren, og enheden kan derfor nemt fortsat benyttes, dog uden virksomhedsdata.

Containeren kan administreres remote af virksomhedens IT afdeling, imens indhold som billeder og tekstbeskeder forbliver privat, og ikke kan tilgås.

Samsung Knox Workspace giver virksomheder friheden til, at tilpasse arbejdsdelen af medarbejdernes telefoner uden at skulle bekymre sig om integriteten eller sikkerheden af virksomhedens data. For at få adgang til Knox Workspace containeren kræver det, at man logger ind seperat, dette betyder også at selvom man har sin telefon liggende åben, så kan man ikke få adgang til virksomehedens data der er placeret i Knox Workspace containeren.

Knox Workspace kan benyttes med mere end 100 af de mest populære EMM/MDM systemer hvilket inkludere Blackberry Enterprise Server (BES), IBM MaaS360, VMware AirWatch, og MobileIron

Hvilke fordele er der ved at benytte Samsung Knox Workspace?

  • Compliance: Den fulde Knox Workspace løsning har modtaget regeringscertificeringer for sikkerheden (Common Criteria Certification), og forsvars certificeringen (FIPS 140-2 certeficering, DISA MOS SRG Compliance)
  • Brugervenlighed: To enheder i én og samme enhed, der nemt adskiller privat og virksomheds data
  • Supportere BYOD og COPE: At få Knox Workspace på enheden konflikter ikke med personlig data på enheden.
  • Fuld adgang til apps: Du kan installere de samme apps i Samsung Knox containeren, som du kan uden for containeren. Dette gælder både for dem der ligger på enheden fra start, men også egenudviklede virksomhedsapps, Web apps og SaaS apps.
  • Bedre sikkerhed: Det reducere muligheden for lækage af data væsentlig
  • Nem opsætning: Avancerede sikkerheds features er automatisk integreret til at hjæpe med beskyttelse af virksomhedsemails og data.

Læs også: Hvad er Samsung Knox?

Vil du vide mere?

Daniel Stentebjerg Petersen
Daniel Stentebjerg Petersen

Daniel Stentebjerg Petersen

Product Manager, Samsung Knox Solution Specialist

Daniel.petersen@ingrammicro.com