Samsung Knox Configure

Skræddersy dine Samsung enheder til DIT behov med Samsung Knox Configure

Samsung Knox Configure (KC)

Af navnet ”Configure” er dette en unik service, der giver mulighed for, at lave en lang række konfigurationer på virksomhedens Samsung enheder, så de er tilpasset og skræddersyet til forskellige typer af behov for brugeren. Alle enheder bliver konfigureret på en cloud-baseret platform. Nogen af de tilpasninger der kan laves, er blandt andet:

  • Sæt restriktioner på Wifi (ex. må kun benytte cooporate wifi af sikkerhedsårsager)
  • NFC kan deaktiveres
  • Der kan løbende pushes informationer ud fra virksomhedens servere med konfigurationer af Apps, eller restriktioner
  • Whitelist eller Blacklist Apps, webpages.
  • Lås for brug af Kamera, USB Storage, SD-Card eller Mikrofon

Derudover kan enheden blive softwaremæssigt re-branded, således at det er samme baggrundsbillede alle medarbejdere har på deres telefoner.

Der findes 2 typer af Samsung Knox Configure. Den ene hedder Samsung Knox Configure Setup Edition – og giver mulighed for at klargøre enhederne med ændringer én gang. Se video af et eksempel her:

Læs også: Samsung og Ingram Micro Danmark i nyt part

Samsung Knox Configure Dynamic Edition, er som navnet angiver en mere dynamisk version af Knox Configure, hvor du løbende kan lave ændringer til enheden, herunder push af nye apps, skift af billeder på skærm og andet. Dynamic edition er beskrevet her:

Det er ligeledes Samsung Knox Configure, der kan benyttes, hvis man ønsker enheder bliver konfigureret i Kioskmode til brug for udstillinger, POS systemer eller lignende.

Alting Over-The-Air konfigurationer, uden at man fysisk behøver at have hver enkelt enhed i hånden. Den skal blot tændes, forbindes til Wifi eller netværk, og så bliver den automatisk konfigureret.

Det er også muligt efterfølgende at forbinde enhederne til virksomhedens MDM system med Samusng Knox Configure. Læs Så nemt får du forbundet dine Samsung enheder med dit MDM system, med Samsung Knox Mobile Enrollment

 

Vil du vide mere?

Daniel Stentebjerg Petersen
Daniel Stentebjerg Petersen

Daniel Stentebjerg Petersen

Product Manager, Samsung Knox Solution Specialist

Daniel.petersen@ingrammicro.com