Stort væksttiltag med Dell EMC

Ingram Micro er fra 1. maj stolt distrubutionspartner for Dell EMC i Danmark. Som autoriseret 2017 Dell EMC distributionspartner, sælger og distribuerer vi produkter inden for klienter (PC, monitorer og tilbehør), servere og netværk og det kører godt.

Det er en virkelig stor gruppe motiverede mennesker vi er begyndt at arbejde sammen med hos Ingram Micro! Et stærkt team som allerede nu hjælper os med at udvikle Dell-handlen på det nordiske marked, siger Mikael Moser, nordisk marketingchef hos Dell EMC.

Andet halvår kickstartes bl.a. med et af de største væksttiltag gennemført i Dell EMC’s historie. Ingram Micros mål er at sikre, at så mange Dell EMC-forhandlere som muligt får udviklet og øget deres forretning. Dette kan føre til at man kan komme med til Dubai og deltage i en konference med uddannelse på velkendte Atlantis.

Konferencen i Dubai er en udmærket mulighed for at opleve en af verdens fedeste byer med en tidsplan spækket med uddannelse og happenings – alt sammen i selskab med branchens bedste Dell EMC-ambassadører i form af forhandlere og distributører, siger Troels Rasmussen, business area manager for Dell hos Ingram Micro.

Vil du vide mere om samarbejdet mellem Dell EMC og Ingram Micro? Kontakt Troels Rasmussen, troels.rasmussen@ingrammicro.com

Er du allerede forhandler og ønsker at tilmelde dig GROW BIG-kampagnen? Tilmeld dig her